Rákos Anna
ajánlásával

Elérhetőségek:

rakosanna@gmail.com

+36/70-558-0944Tenned kell azért valamit, hogy az életed úgy működjön, ahogy azt szeretnéd!

Erős és egészséges akarsz lenni? Olyan kapcsolatra vágysz, amely a tiszteletre és a szeretetre épül? Azt szeretnéd, hogy örömmel üdvözöld a hétfő reggeleket és izgatottan indulj munkába minden nap? Szeretnéd, hogy meghittebb viszony fűzzön az életedben fontos szerepet játszó emberekhez, például a gyerekeidhez, barátaidhoz vagy kollégáidhoz? Egy életre meg akarsz szabadulni az adósságoktól?

Súlyos tévedésben vagy, ha azt hiszed, ezek maguktól is megtörténnek!Te olyan, vagy aki szeretne változtatni a jelenlegi helyzetén? A változás érdekében hajlandó is vagy tenni?

Mindig meg tudjuk magyarázzuk, miért nem lehet változtatni az életünkön.

Az ember önkéntelenül is a kisebb erőkifejtés irányába mozdul el. Sokszor még akkor is markolja a megszokottat, amikor már maga is tudja, hogy tovább kellene lépni. Sokszor érezzük, hogy eljött a változás ideje, de nem akarunk elindulni vagy csak lusták vagyunk. Várunk másokra, tűrünk, kitartunk, ülünk a babérjainkon és reménykedünk abban, hogy majd csak történik valami, várjuk a „sült galambot”, várjuk, hogy valaki más majd megoldja helyettünk amit nekünk kellene megtennünk.

 
<< Előző oldal Következő oldal >>